Původní účel stránek bylo dělat si prdel z Havla. Postupně se z nich vyvinul zdroj politicky nekorektních informací, ale název už tak nějak zůstal.

středa 18. června 2008

Jakuba Šimánka VELMI PRAVDĚPODOBNĚ zavraždila CIA

1. Otec Jakuba Šimánka je zástupce velitele Společných sil Generálmajor Hynek Blaško - 4. nejdůležitější člověk v AČR. Jako jediný v generálním štábu měl malého kluka, všichni ostatní už jsou dědečci.
2. Od roku 1989 došlo v ČR jen ke třem pedofilním vraždám.
3. V den nálezu těla Jakuba Šimánka byli odvoláni Michael Wynne a Michael Moseley.
4. Dva dny po nálezu těla armáda vyklidila kótu 718 v Brdech a začala ji oplocovat.
5. K nálezu těla a vyklizení kóty 718 došlo během konání EURA 2008, kdy celý národ koukal na fotbal a z nálezu těla a vyklizení kóty se tak nemohly stát události číslo jedna.
6. Vrchní velitel ozbrojených sil byl v nemocnici upoután na lůžko.

Aktualizace 8. 7. 2008:
7. 4. července se pokusili zavraždit šéfa britské tajné služby Alexe Allana.
8. V noci ze 3. na 4. července došlo k neúspěšnému atentátu na běloruského prezidenta Alexandra Lukašenka.

Aktualizace 23. 7. 2008:
9. 21. července byl v Bělehradě na doporučení CIA a MI6 zatčen fousatej dědek. Údajně se jedná o Radovana Karadžiče, přestože zadržený fousáč má asi třikrát větší vzdálenost obočí od oka a další anatomické odlišnosti. Obočí se nedá překuchat, muselo by se šáhnout do kosti.

Aktualizace 18. 8. 2008:
10. 8. srpna, v den zahájení OH v Pekingu, provedl gruzínský diktátor Saakašvili noční dělostřelecký přepad jihoosetského města Cchinvali, při kterém zahynulo 2000 civilistů. Následně gruzínská armáda vstoupila do jižní Osetie. Do války se vložilo Rusko. Ruské letectvo zničilo gruzínské tanky a pak ruská 58. armáda zahájila protiofenzívu, při které byla gruzínská armáda téměř zničena. Klíčovou roli sehrály systémy aktivní ochrany na ruských tancích - izraelské střely Spike byly neúčinné. Ropná oblast kolem Kaspického moře se tak ocitla v rusko-íránském obklíčení.

Žádné komentáře: